Vedligehold​

Vi udfører alle typer af vedligehold under vandet, bl.a.: ​

 • Rensning af skrog og ror.
 • Rensning af søkasser
 • Propel polering
 • Afblænding af vand-indtag/afgang ifm. udskiftning af ventiler
 • Montering/udskiftning af anoder
 • Højtryksrensning
 • Undervands maling/rustbeskyttelse
Kontakt os her

Kontaktieren Sie uns

ODIN DIVING A/S
PIER 6 -4
9900 Frederikshavn
DÄNEMARK

Telefon: (+45) 98 15 30 30
Email: INFO@ODINDIVING.DK

Send en besked

  Vedligehold: Hull cleaning, propelpolering m.m.

  Odin Diving A/S har tilsynsførende dykkere og teknikere med stor erfaring inden for hull cleaning og andre former for vedligehold af skibe. Vi har vores eget værksted og dykkertank til test og træning.

  Vi tilbyder en bred vifte af undervandsopgaver såsom:

  • Hull cleaning
  • Dybdegående propelrens
  • Installation af kofferdam til ventileftersyn
  • Skift af anoder
  • Skift af sensor
  • Undervandsmaling og rustbehandling
  • Højtryksvandstråling og meget mere.

  Odin Diving A/S er specialister i vedligehold under vand

  Odin Diving A/S tilbyder en lang række ydelser inden for vedligehold af skibe og platforme – såsom hull cleaning, propelpolering, undervandsmaling, højtryksrensning og rustbehandling.

  Vedligehold er en vigtig faktor i den maritime industri, og vores mange års erfaring med maritime løsninger gør, at vi kan levere kvalitetsarbejde, der imødekommer selv de højeste standarder.

  Vores ledere, dykkere og teknikere har alle ekspertviden og bred erfaring med forskellige ydelser inden for vedligehold. Et af vores ekspertiseområder inden for vedligehold under vandet er hull cleaning. Forfald forårsaget af undervandsbegroninger og lignende har en stor betydning for skibets ydeevne i forhold til fart og brændstofforbrug.

  Undervandsbegroninger fjernes effektivt med hull cleaning

  Med hull cleaning kan undervandsbegroninger såsom rankefødder og rørorme fjernes effektivt, hvilket sikrer optimal ydeevne for skibet.

  Vi udfører hull cleaning på en sikker og forsvarlig måde, der tager hensyn til skibet og eventuelt udstyr, som ekkolodder og sensorer. Vores ydelser vil ikke forårsage skade på hverken skroget eller belægningen. Vores erfarne dykkere bruger kvalitetsbørstevogne, hvilket sikrer en nænsom behandling. Efter vi har udført vores vedligeholdelsestjenester, vil skroget være så rent som nyt, og skibet kan fortsætte under optimale forhold.

  Leder du efter andet end hull cleaning? Vi tilbyder også undervandsmaling og rustbehandling. Rustbehandling beskytter metaloverflader i ætsende miljøer, og det er derfor vigtigt for skibets eller platformens strukturelle integritet. Odin Diving A/S sikrer dit skibs operationelle kvalitet.

  Dykkerservice i verdensklasse hos Odin Diving A/S

  Odin Diving A/S tilbyder dykkerservice i form af propelpolering, propelreparation, forskellige udskiftninger og højtryksrensning. Alle disse ydelser sikrer optimal vedligehold og strukturel integritet.

  Vores dykkerservice sikrer, at propellen fungerer optimalt, hvilket sparer dig brændstof i det lange løb. Skader på propellen kan resultere i højt brændstofforbrug. Når du bestiller dykkerservice hos Odin Diving A/S, bestiller du en kvalitetsservice, der hjælper skibspropellen med at yde optimalt. Vores dykkerservice fungerer på den måde, at vi bruger dybdegående rensesystemer over flere omgange – alt sammen udført af erfarne dykkere med kvalitetsudstyr.

  Vi tilbyder en effektiv dykkerservice

  Bestil en effektiv dykkerservice hos Odin Diving A/S. Vi tilbyder også forskellige udskiftninger – såsom anodeskift og skift af forskellige sensorer. Vi udfører desuden højtryksrensning med spulere af højeste kvalitet. Vores dykkerservice inkluderer propelrens, propelreparation, udskiftninger og højtryksspuling. Alt er udført efter de højeste standarder og krav for vedligehold.

  Undervandssvejsning og installation af kofferdamme til vedligehold og eftersyn

  Inden for vedligeholdsopgaver tilbyder Odin Diving A/S også undervandssvejsning. Vores erfarne dykkere er certificerede og udfører en lang række af godkendte svejsningsprocedurer på både skibe og platforme.

  Vi tilbyder også installationer

  En anden ydelse, der hører til vedligehold af skibe og platforme, er installation af kofferdamme – f.eks. til ventileftersyn. Odin Diving A/S har mange års erfaring med installation af kofferdamme, der gør det muligt at udføre vedligeholdsopgaver. Vores installation er simpel, effektiv og sikker.

  Vedligehold er vigtigt for sikkerhed og generel ydeevne

  Vedligehold er en yderst vigtig faktor i den maritime industri. Sikkerhed og generel ydeevne på både skibe og platforme er afhængig af operationelt og funktionsdygtigt udstyr og strukturel integritet.

  En ydelse som hull cleaning kan for nogle virke ubetydelig, men undervandsbegroninger kan have en meget signifikant indvirkning på skibets eller platformens ydeevne. I forlængelse heraf er udskiftning af sensorer også vigtigt for, at dit mandskab kan arbejde under sikre forhold ombord på skibet.

  Vigtigheden af vedligehold skal derfor ikke undermineres, og Odin Diving A/S kan assistere med enhver vedligeholdsopgave, du har brug for.

  Vedligehold på skibe og platforme rundt omkring i Europa og Asien

  Odin Diving A/S har mange års erfaring med vedligehold på både skibe og platforme, og vi har tilbudt vores ydelser til både skibs-, vind-, olie- og gasindustrien.

  Vi har udført arbejde rundt omkring i Europa og Asien i forskellige klimaer. Derfor har vi også erfaring med alt fra arktiske til tropiske arbejdsforhold. Odin Diving A/S er med andre ord et internationalt erhvervsdykkerfirma, som er klar til at håndtere din næste vedligeholdsopgave i ind- og udland.

  Vi holder til i Frederikshavn, Danmark, men vi kan også hurtigt mobilisere os i andre lokationer – såsom Sverige, Norge og Tyskland.

  Professionelt arbejde, erfarne dykkere og kvalitetsudstyr

  Odin Diving A/S hjælper dig med din næste opgave. Vi har tilbudt vores ydelser inden for vedligehold til skibs- og offshoreindustrien i mange år. Læs mere om vores historie og maritime baggrund på denne side. Vores dykkere er en fast del af vores mandskab hos Odin Diving A/S. Dette gør, at vi altid er sikre på, at vi kan levere kvalitetsarbejde i verdensklasse.

  Vores kvalitetsstyringssystem imødekommer ISO 9001:2015-kravene. Derudover har vi en lang række af forskellige certifikater, og alt vores arbejde er udført med henblik på at overholde lovkrav i det gældende land. Se alle vores certifikater.

  I kraft af vores dygtige hold kan Odin Diving A/S håndtere de fleste opgaver uden ekstern assistance, da vi dækker en stor vifte af områder inden for kommerciel dykning.

  Vi har det hele med

  Vi medbringer vores eget kvalitetsudstyr, som er testet og godkendt i relation til de gældende standarder. Eksempelvis udfører vi hull cleaning ved hjælp af børstevogne, og vi har vores egen RIB med indbygget dykkersystem. Læs mere om vores udstyr på siden her.

  Hos Odin Diving A/S er vi gennemsigtige og tilbyder en ærlig tjeneste. Derfor arbejder vi med faste priser, så du aldrig bliver overrasket med ekstraregninger og uventede udgifter.

  Kontakt os for mere information

  Du skal være velkommen til at kontakte Odin Diving A/S, hvis du har brug for mere information omkring vores ydelser inden for vedligeholdelse. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.

  Du kan nå os på telefon: (+45) 98 15 30 30 eller på e-mail: info@odindiving.dk