Historien bag vores dykkerarbejde

I 2008 blev Odin Diving A/S startet i Grønland med det formål at udføre dykkerarbejde (service) på skibe i Nordgrønland. ​

Fra 2008-2010 arbejdede Odin Diving A/S lokalt med havne-renoveringer og service af skibe. ​

I 2011 havde Odin Diving A/S en underleverandør-kontrakt med et olie-efterforskningsfirma og leverede dykkerarbejde i form af dykker-support i kontraktens 7 måneders løbetid. I 2012 havde Odin Diving A/S flere store havne-renoveringer.

I 2012 havde Odin Diving A/S flere store havne-renoveringer, samt skibsvedligeholdelse og -reparation. Vi havde endvidere nøglepersonale på kurser indenfor ledelse, specialkurser indenfor dykning og tekniker kurser. ​

I 2013 oprettede Odin Diving A/S en filial i Aalborg i Danmark, med henblik på at etablere sig som leverandør af offshore-relateret dykkerarbejde i Danmark. Vi havde endvidere dykkere på flere projekter i den hollandske, tyske, danske og engelske del af Nordsøen indenfor olie/gas- og vindmøllesektoren.

I 2014 havde Odin Diving A/S flere dykkere, som udførte dykkerarbejde i Asien og Nordsøen på skibs- og boreplatformsvedligeholdelse og -reparation samt på konstruktions- og vedligeholdelsesprojekter i Nordsøen.

I 2015-2018 fokuserede Odin Diving A/S på skibsvedligeholdelse i skandinaviske farvande, samt inspektion og vedligeholdelse på jack-up boreplatforme under værftsophold.

I 2019 flyttede Odin Diving A/S værksted og kontor til Frederikshavn i Danmark for at være tættere på hovedarbejdsområdet, som er ankerpladserne ved SKAW og Göteborg.

I 2020 ansatte Odin Diving A/S 2 dykkere med stor international erfaring på faste kontrakter for at kunne tilbyde flere tjenester og udføre mere komplekse opgaver inden for dykkerarbejde.

I 2022 købte Odin Diving A/S servicebåden SILJO for at kunne tilbyde vores kunder bedre service med kortere varselstider.

I 2023 trådte vi ind på ROV-markedet for at kunne tilbyde vores kunder de nyeste og mest innovative løsninger inden for undervandsinspektion og -rensning. Vi investerede i to fjernstyrede ROV-fartøjer, som hver især opfylder forskellige funktioner.

Kontaktieren Sie uns

ODIN DIVING A/S
PIER 6 -4
9900 Frederikshavn
DÄNEMARK

Telefon: (+45) 98 15 30 30
Email: INFO@ODINDIVING.DK

Send en besked