Undervandssvejsning udført af professionelt firma

Odin Diving A/S har stor erfaring inden for undervandssvejsning, og vores kompetencer er veldokumenterede. Vi råder over fastansatte undervandssvejsere, som har bestået svejsetest i de fleste positioner efter ISO 15618-1 og AWS D3.6-standarder, hvilket vil sige, at svejsningen er af samme kvalitet som en godkendt svejsning på land, på nær de forskelle der opstår ved den metallurgiske proces. ​

Dykkerne bliver vurderet ved praktisk prøve minimum hver 6. måned af tredjepart, og de bliver re-certificeret hvert andet år af klassifikations-selskab, således at de altid holder et højt niveau.

Kontakt os for flere informationer om undervandssvejsning. ​Uanset om du mangler hjælp til en mindre, ukompliceret svejsning på en havn eller om det er en kompliceret strukturel svejsning på et skib, så står vi klar med holdbare løsninger. ​

Kontakt os her
undervandssvejsning

Kontaktieren Sie uns

ODIN DIVING A/S
PIER 6 -4
9900 Frederikshavn
DÄNEMARK

Telefon: (+45) 98 15 30 30
Email: INFO@ODINDIVING.DK

Send en besked

  Hvem er Odin Diving A/S?

  Odin Diving A/S er et professionelt dykkerfirma, som løser et hav af undervandsopgaver, der kræver professionelle erhvervsdykkere. Vi opererer både indenrigs og udenrigs. Vores kompetencer dækker alt lige fra inspektion og test på skibe og platforme – til reparation og vedligeholdelse inden for samme områder. Lige meget hvilken slags opgave vi får stillet, går vi altid professionelt til værks, hvor fejl ikke tolereres. Vores tre hovedområder er:

  • Inspektion, vedligeholdelse og reparationer på skibe
  • Inspektion, vedligeholdelse og reparationer på platforme
  • Konstruktion, entreprenør- og havnedyk

  Heri udgør især undervandssvejsning en stor del af de opgaver, vi løser inden for de forskellige områder. Undervandssvejsning er netop én af de opgaver, som kræver snilde, teknik og erfaring på området. Af samme grund har alle vores erhvervsdykkere (undervandssvejsere) også bestået en veldokumenteret svejseprøve, som opfylder ISO 15618-1 og AWS D3.6-standarder. Halvårligt bliver vores erhvervsdykkere revurderet og re-certificeret, så de altid opretholder det højeste niveau. Vores fokus på løbende uddannelse og kompetenceløft er vores kunders sikkerhed for en vedvarende god service. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi altid udøver den bedste, nyeste og mest effektive service, hvad enten dykkerarbejdet handler om periodiske syn (UWILD´s), kold-opretning af bukkede propelblade eller netop undervandssvejsning; såsom svejsning og skæring på platforme i offshore-sektoren.

  Foruden at træne vores enkelte dykkere, sørger vi også for løbende at have certifikaterne i orden. Certifikaterne blåstempler, at vi kan vores kram og opfylder de mange standarder i branchen. Listen med firmaets certifikater fra klassifikationsselskaber er lang:

  • DNV-GL – ISO 9001:2015
  • ABS-Certifikat – IWS
  • ClassNK – IWS
  • DNV-GL – IWS
  • BV – IWS
  • LR – IWS
  • RINA – IWS

  Det lyder jo meget godt, men hvad betyder det? På denne side kan du finde et overblik over alle vores certifikater. Her kan du læse og downloade certifikaterne. På den måde kan du hurtigt finde frem til forklaringen bag hvert enkelte certifikat, såfremt du ikke i forvejen kender deres nøjagtige betydning.

  Undervandssvejsning i Odin Diving A/S

  Undervandssvejsning er en efterspurgt ydelse inden for den maritime industri. Det giver sig selv, at et skib med en tonnage på 150.000 tons ikke just kan repareres på land. Derfor får man udført svejsning, slibning og andre reparationer under vandet i stedet. Det samme gælder platforme, som af åbenlyse årsager også kræver et stort stykke arbejde under vandet.

  Undervandssvejsning handler om at smelte metaller under vandet for at reparere en eksisterende struktur eller for at fremstille en ny struktur; det kan både være på skibe såvel som platforme. Svejsning på land kræver et stort know-how fra en fagprofessionel – undervandssvejsning kræver endnu mere. Fagpersonen skal dække to komplette professioner i én:

  • Professionel Dykning
  • Professionel Svejsning

  Med andre ord er det ikke hvem som helst, der kan udføre kvalitetsbevidst undervandssvejsning. Foruden de mange vigtige kompetencer, som svejsnings-opgaverne kræver, skal personen også have stor viden om sikkerhed i vandet. Sikkerheden dækker ikke kun dét at dykke langvarigt under vandet, det gælder også sikkerheden i selve svejsningen under vandet. Her kan dykkeren både blive udsat for diverse eksplosioner, stød og forgiftninger. Det understreger blot endnu engang, at undervandssvejsning skal udføres af et professionelt firma – af Odin Diving A/S.

  Vi har stor erfaring med undervandssvejsning på mange forskellige strukturer. Vi står klar til at hjælpe professionelt og effektivt med svejsning på en havn såvel som en kompliceret strukturel svejsning på et skib. Kontakt os endelig, hvis vi skal tage en uforpligtende snak om din opgave.

  Andre services i Odin Diving A/S

  Undervandssvejsning er naturligvis langt fra det eneste, som et professionelt dykkerfirma kan håndtere. I Odin Diving A/S kan vi hjælpe med alt inden for inspektion, vedligeholdelse og reparation af skibe og platforme.

  Inspektion

  • Syn ifm. bundberøring eller sammenstød
  • Syn ifm. marinebegroning
  • Periodiske syn (UWILD´s)
  • NDT – Ikke-destruktiv test under vandet
   (Læs mere om NDT)

  Vedligeholdelse

  • Rensning: Skrog og ror + rensning af søkasser
   • Hull Cleaning
  • Propel-polering
  • Højtryksrensning
  • Maling og rustbeskyttelse under vandet
  • Afblænding af vandindtag/-afgang
  • Montering eller udskiftning af anoder
   (Se flere ydelser inden for vedligeholdelse)

  Reparationer

  • Kold-opretning af bukkede propelblade
  • Afskæring ifm. beskadigede områder på propelblade
  • Udskiftning af propelblade og pakninger
  • Reparation ifm. kavitations-skader
   (Se flere ydelser inden for reparationer)

  Foruden vores tre hovedområder hjælper vi også med mange andre services, der kræver en professionel erhvervsdykker. Ens for alle vores services er, at vi har dykkerne, erfaringen og ikke mindst udstyret til at hjælpe professionelt.

  Kontakt Odin Diving A/S i dag

  Vi håber, at du har fået et bedre indblik i, hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe med undervandssvejsning og andre ydelser. Hvis du mangler mere information, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi går op i den personlige service og er altid klar til at svare på spørgsmål vedrørende dine muligheder inden for erhvervsdykning.

  Kontakt Odin Diving A/S på:

  Odin Diving A/S holder til på Pier 6 i Frederikshavn, hvor havet er vores baghave. Det giver os de perfekte forudsætninger til løbende træning samt test af både udstyr og dykkere.

  Odin Diving A/S – Vi tilbyder et bredt udvalg af undervandstjenester

  Kontakt os her