Certifikater

DNV
ISO 9001

ABS Certifikat
IWS

ClassNK
IWS

DNV
IWS

DNV logo

BV
IWS

LR
IWS

RINA
IWS

RINA certificate

KR
IWS

Indian Register of Shipping

Kontaktieren Sie uns

ODIN DIVING A/S
PIER 6 -4
9900 Frederikshavn
DÄNEMARK

Telefon: (+45) 98 15 30 30
Email: INFO@ODINDIVING.DK

Send en besked

  Certificeret erhvervsdykker

  Få en certificeret erhvervsdykker: Kontakt Odin Diving A/S. Vi er et professionelt
  dykkerfirma, som tilbyder en certificeret erhvervsdykker-tjeneste. Vores undervandstjenester dækker grundlæggende over:

  • Inspektion
   • (Herunder NDT)
  • Vedligeholdelse
   • Skibsvedligeholdelse
   • Platformsvedligeholdelse
  • Reparation
   • Skibsreparation
   • Platformsreparation

  Vores vartegn er kvalitet og punktlighed. Vi kan håndtere de fleste opgaver, når det omhandler erhvervsdykning. Alle opgaver håndteres med respekt, kvalitet og professionalisme. Vi går altid helhjertet ind i enhver opgave, og vi er ikke et sekund i tvivl om, at vi kan løfte din opgave, hvis vi først har fortalt dig, at vi kan hjælpe.

  Hvordan kan vi være så selvsikre? Det kan vi blandt andet fordi, vi ikke “bare” tilbyder en dykker – vi tilbyder en certificeret erhvervsdykker. I Odin Diving A/S sikrer vi vores store kvalitet ved at sørge for, at hver enkelte dykker er en certificeret erhvervsdykker. Hver medarbejder opfylder de tårnhøje krav, som vi selv har til vores kompetencer og serviceniveau. Derudover opfylder hver medarbejder også kundernes og klassifikationsselskabernes tårnhøje krav til undervandstjenester.

  Certifikater og erfaring harmonerer

  At vi har alle de nødvendige certifikater, er din sikkerhed for kvaliteten i vores arbejde. Derudover består kvaliteten også i vores store erfaring med de forskellige discipliner inden for undervandstjenester. Vi sørger for altid at vedligeholde vores kompetencer ved løbende at træne og teste vores metoder. Heldigvis er vi bosat på Pier 6 (9900 Frederikshavn). Det betyder, at vi har havet som vores direkte nabo, hvorfra vi kan øve og træne. En stor del af vores arbejde handler netop om at vedligeholde vores kvalitet, hvorfor vi altid træner og tester vores dykkerservice – såvel som udstyr – når vi ikke er i gang med kundeopgaver.

  Omend træning og erfaring er vigtigt, kan vi ikke komme udenom, at certifikater har betydning. Det er dit endegyldige bevis på, at vi kan vores kram. Derfor har vi også stolt samlet vores certifikater på denne side. Du er mere end velkommen til at dykke ned i hvert enkelte certifikat, hvis du vil høre mere om betydningen bag. For at gøre det nemt for dig får du også en lille gennemgang nedenfor:

  DNV-GL ISO 9001:2015

  Vores kvalitetsstyringssystem er i overensstemmelse med ISO 9001:2015. ISO 9001:2015 er en international standard for kvalitetsstyringssystemer (QMS). Certifikatet er et bevis på, at vi kan levere service og tjenester, som opfylder vores kunders krav og forventninger. ISO 9001: 2015 er blevet skabt for at sikre, at virksomheder drives ud fra kundernes ønsker og behov. Det prædikat er yderst relevant for os i Odin Diving A/S, da vi altid søger at efterleve kundens specifikke behov og ønsker. Vores ISO 9001: 2015-certifikat dækker over:

  • Offshore-dykning
  • Inshore-dykning
  • Inspektion af platforme og skibe
  • Vedligeholdelse, reparation og NDT.

  Med andre ord er certifikatet et bevis på, at du får en certificeret erhvervsdykker, som har en påvist erfaring med at hjælpe inden for ovennævnte områder.

  IWS-certifikater

  Hos Odin Diving A/S har vi en række IWS-certifikater. Det er de nødvendige certifikater, som lader os foretage inspektioner på skibe og mobile offshore installationer jf. internationale standarder. Overordnet omhandler certifikaterne det, der på engelsk hedder: In-Water-Survey (IWS). Hvert certifikat dækker over de forskellige klassifikationsselskabers godkendelse af, at Odin Diving A/S har demonstreret de krævende kompetencer indenfor inspektion af skibe, semi-sub installationer, jack-up platforme og wind carriers. Disse certifikater er et krav i forbindelse med mange typer af visuelle inspektions opgaver samt opgaver der indebærer NDT. For at opnå certificeringen skal firmaet såvel som den enkelte erhvervsdykker igennem en række demonstrationer og tests af evner og kompetencer, før et IWS-certifikat kan tildeles. På samme måde som med ISO 9001-certifikatet er denne type certifikat også din sikkerhed for, at vores arbejde udføres med høj kvalitet – en certificeret kvalitet. Af IWS-certifikater har vi:

  • ABS Certifikat – IWS
  • ClassNK – IWS
  • DNV-GL – IWS
  • Bureau Veritas – IWS
  • Lloyds – IWS
  • RINA – IWS
  • Korean Register – IWS

  Hvad kan du bruge en certificeret erhvervsdykker til?

  Inspektion

  Odin Diving kan professionelt hjælpe med inspektion af maritime fartøjer og offshore platforme. Med certifikaterne er vi godkendt af alle større klassifikationsselskaber til at udføre en række inspektionsopgaver under vandet:

  • Periodiske syn / UWILD´s.
  • Syn i forbindelse med bundberøring – eller sammenstød
  • Syn af marinebegroning.

  Du kan desuden få en certificeret erhvervsdykker til både niveau 1 og niveau 2 inden for NDT. Vi kan udføre og dokumentere NDT inden for:

  • Ultralydsinspektion
  • Magnetpartikel (Inspektion)
  • Hvirvelstrøm (Inspektion)
  • ACFM
  • Visuel Inspektion

  Vedligeholdelse

  Når det kommer til vedligeholdelse under vandet, kan vi også hjælpe med alle typer af opgaver. Det gælder alt. Herunder rensning af skrog og ror (hull cleaning), rensning af søkasser, propelpolering, afblænding af vandindtag, højtryksrensning, montering af anoder og meget mere.

  Reparation

  I Odin Diving A/S har vi supervisors, teknikere og dykkere, der har mange års erfaring med vedligeholdelse og reparation på skibe og platforme.

  Vores erfarne team er specialister i propel-reparation. Herunder hjælper vi blandt andet med koldopretning af bøjede vinger og udskiftning af defekte propelblade. Vi kan også sørge for afskæring af beskadigede områder på propelblade og slibning af ‘anti-singing’-kant på propelbladene.

  Kontakt Odin Diving A/S

  Vi håber, at du har fået en forståelse for, hvorfor det er vigtigt med en certificeret erhvervsdykker. En certificeret erhvervsdykker er ensbetydende med kvalitet, professionalisme og erfaring på de gældende områder inden for erhvervsdykning. Det er din sikkerhed for tårnhøj kvalitet.

  Har du spørgsmål til vores service, vores tjenester eller vores certifikater? Så kontakt os endelig. Vi går meget op i den personlige dialog.

  Kontakt Odin Diving A/S på:

  Vi er beliggende på Pier 6 i Frederikshavn og giver gerne en kop kaffe, hvis du har lyst til en personlig snak om din opgave. Bare kontakt os forinden, så finder vi et passende tidspunkt.

  Odin Diving A/S – Få en kvalitetsbevidst og certificeret erhvervsdykker